Karrieremuligheter i Rental Group

Ønsker du å bli en del av et høykompetent lag som tar sikte på å lede an i anleggsbransjens grønne skifte? Rental Group er Nordens mest komplette aktør innen utleie av maskiner og utstyr til anleggsbransjen – og vi satser stort på grønne investeringer, moderne teknologi og innovasjon. Vi er i vekst og ambisjonene våre er skyhøye. Derfor er vi alltid på utkikk etter gode medarbeidere som vil ta del i denne reisen!

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med særlig fokus på sikkerhet for våre ansatte. Alle skal trygt hjem hver dag og derfor har vi utarbeidet vårt eget Sikkerhetskulturprogram.

Ledige stillinger

StillingSelskapLokasjonSøknadsfrist
SjåførRental Group Ekspert ASsnarest
Key Account ManagerRental Group Machine ASVikersund08.10.2023
SalgssjefRental Group Machine ASVikersund22.10.2023
SveiserRental Group ServiceVikersund31.10.2023

Se våre ledige stillinger i Sverige.

 

Våre verdier, Trust – Knowledge – Innovation, er grunnlaget for alt vi gjør. Både kunder og medarbeidere skal ha tillit til at vi gjør vårt beste på jobb hver dag. At vi aktivt tilegner oss ny kompetanse og ikke minst utvikler måten vi jobber på og tjenestene vi leverer.

Rental Group-konsernet består av 7 ulike selskaper tilknyttet utleie av maskiner og utstyr for bygg- og anleggsbransjen.

Hver enkelt medarbeider skal oppleve mestring og utvikling i sin arbeidshverdag, føle seg ivaretatt og ha det gøy på jobben sammen med hyggelige kolleger. Konsernet har en flat organisasjonsstruktur og ønsker mangfold hjertelig velkommen.

Høres dette ut som et sted hvor du kan trives og har noe å tilføre vårt team? Da håper vi at du tar deg tid og søker på en av våre ledige stillinger.

Åpen søknad

Hvis du er i tvil om en stilling passer deg eller hvis du sitter på kompetanse du mener vi ikke må gå glipp av er du alltid velkommen å sende oss en åpen søknad ved å registrere deg i vår kandidatbase. Så tar vi kontakt dersom noe relevant skulle dukke opp.

Registrer åpen søknad

For spørsmål ta kontakt med Cathrine Sørlie, HR Leder Rental Group AS cathrine.sorlie@rentalgroup.com eller telefon 908 13 522.