Rental Group ServiceRental Group Service

Rental Group Service er en komplett partner på service, vedlikehold og reparasjoner av anleggsmaskiner, tunge kjøretøy og andre spesialmaskiner som benyttes i anleggsbransjen. Vi er markedets mest dynamiske serviceverksted med dyktige fagarbeidere på uteserviceavdelinger og i egne verkstedhaller. Vi har egne driftsledere og mekanikere som sørger for kontinuerlig oppfølging av maskinparken på store prosjekter.

 

Verksted

Vi utfører reparasjoner, service og vedlikehold på alle typer anleggsmaskiner og tunge kjøretøy. Våre mekanikere har lang erfaring og innehar spisskompetanse på anleggsmaskiner og tilhørende utstyr. Våre verksteder i Vikersund og Solbergelva har tilpassede lokaler, spesialutstyr og kompetanse til å håndtere tungt materiell.

Direktenummer verksted Vikersund: + 47 413 79 979

 

Uteservice

Vår uteserviceavdeling består av erfarne driftsledere og servicemekanikere som utfører reparasjonsoppdrag i hele landet. Vi har godt utstyrte servicebiler hvor de største lastebilene er utstyrt med alt av verktøy, sveiseutstyr, strøm, luft og kraner for å kunne utføre tunge og komplekse reparasjoner ute på anleggene. På store anlegg etablerer vi egne verkstedhaller for løpende reparasjoner og vedlikehold. Våre driftsleder sørger for koordinering av hele maskinparken i store prosjekter, i tillegg til koordinering og oppfølging av serviceavtaler med andre maskinleverandører.

Direktenummer Uteservice: + 47 453 99 365

 

Sveis og konstruksjon

Våre fagarbeidere i sveise- og konstruksjonsavdelingen er spesialister på reparasjonssveising av anleggsmaskiner og tyngre kjøretøy. Vi har lang erfaring og bred kompetanse innen slitestål og skuffsveising. Arbeidet utføres både på våre faste lokasjoner og i mobile verksteder ute på anleggene. Vi bygger og konstruerer med god dokumentasjon etter kundens ønske.

 

Lakk- og karosseriarbeid

Vi ufører lakk- og karosseriarbeid på anleggsmaskiner og tyngre kjøretøy. Våre erfarne medarbeidere har høy kompetanse og utbedrer skader blant annet for entreprenører og forsikringsselskap.

 

Sertifisering av anleggsmaskiner

Vi er godkjent for sertifiseringsarbeid på alle typer anleggsmaskiner. Sertifisering er pålagt fra myndighetene. Vi kan utføre kontroller på våre verksteder eller ute på prosjekter.

 

Dekkservice

Vi utfører omlegging, avbalansering, service og reparasjon av alle typer dekk til anleggsmaskiner og lastebiler. I tillegg til våre faste verksteder har vi utstyr og servicemedarbeidere som utfører dekkomlegging ute på anleggsplassene. Med et stort lager har vi kort respons- og leveringstid.

 

Delelager

Vi har et omfattende lager av deler til anleggsmaskiner og lastebiler. Vårt delelager fører også et stort utvalg av oljer og filtre.

 

Den komplette servicepartner

Rental Group Service er din komplette servicepartner for vedlikehold, reparasjon og kontroll av nødvendig utstyr på alle anleggsprosjekter. Vi har en svært erfaren stab med faglig spisskompetanse, stor kapasitet og med høy grad av tilgjengelighet. Sammen med våre kollegaer i Rental Group Machine, Ekspert, Tunnel, og Crane kan vi tilby komplette og fleksible løsninger.

 

Foretrukken partner

Sammen med våre kollegaer i RG Machine, RG Crane, RG Tunnel, RG Ekspert, RG Mobility og RG Trading kan vi tilby komplette og fleksible løsninger.

Kontaktinformasjon

Rental Group Service AS
Org.nr: 934 176 472
Adresse: Heggenveien 30, 3370 Vikersund
Postadresse: Postboks 73, 3371 Vikersund
E-post: service@rentalgroup.com
Telefon: +47 412 08 400
Vegard Gjellum

Vegard Gjellum
Daglig leder Rental Group Service
vegard.gjellum@rentalgroup.com
+47 975 50 698

Stein Andre Nyberg

Stein Andre Nyberg
Avdelingsleder
stein.nyberg@rentalgroup.com
+47 415 79 495 / Direkte verksted +47 413 79 979

Tore Hansen

Tore Hansen
Key Account Manager
tore.hansen@rentalgroup.com
+47 909 75 423

Geir Stian Nilsen

Geir Stian Nilsen
Serviceleder Lakk/karosseri/dekor
geir.nilsen@rentalgroup.com
+47 917 65 530

Arne Vidar Martinsen

Arne Vidar Martinsen
Salgsleder last og anleggsdekk
arne.martinsen@rentalgroup.com
+47 928 55 690

Kine Marie Dahl

Kine Marie Dahl
Prosjektleder uteservice
kine.dahl@rentalgroup.com
+47 958 71 961

Elin Bjerke

Elin Bjerke
HR koordinator
elin.bjerke@rentalgroup.com
+47 932 66 736