Hopp til innhold

Anlegg og infrastruktur

Komplette leieløsninger for anleggsbransjen

Rental Group tilbyr komplette leieløsninger til små og store anleggs- og infrastrukturprosjekter over hele Norge.

Vår brede portefølje av anleggsmaskiner og -utstyr inkluderer alt som er nødvendig for anleggs- og infrastrukturprosjekter i alle størrelser. Med en særdeles lav snittalder på maskinparken skal du være trygg på at du får tilgang til moderne maskiner og utstyr som er godt vedlikeholdt og effektive i drift.

Ved å leie anleggsmaskiner istedenfor å kjøpe unngår du kapitalbinding i tillegg til at du har fleksibilitet til å benytte det mest egnede utstyret for jobben du skal gjøre.

I Rental Group har vi en rekke erfarne spesialister innen anlegg og infrastruktur som mer enn gjerne hjelper deg å skreddersy maskinparken til ditt neste prosjekt. Ta kontakt med en av våre rådgivere under.

Vi er her for å hjelpe deg!

Erling Myhre
Erling Myhre
Frank Olsen
Frank Olsen
Markus Ebbesvik
Markus Ebbesvik
Jan Roger Lindseth
Jan Roger Lindseth

Slik optimaliserer Veidekke maskinparken

– Samarbeidsavtalen med Rental Group er et ledd i vår strategi om å redusere kapitalbindingen i egen maskinpark. Vi stiller høye krav til sikkerhet og leveringsdyktighet, og samarbeidet med Rental Group skal bidra til at vi kan gjennomføre våre prosjekter uavhengig av hvilken maskinkapasitet vi har i egne rekker, uttaler Maskinsjef Tron Walhovd fra Veidekke Infrastruktur – Anlegg.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Ønsker du å bli kontaktet av en av våre spesialister innen anlegg og infrastruktur? Fyll inn skjemaet nedenfor.

"*" obligatorisk felt

Utforsk mulighetene for nullutslipp på anleggsprosjekter

Denne 20-tonns batteridrevne hjullasteren tilbyr både kraft og bærekraft i ett. Ved å velge denne allsidige hjullasteren, med sin imponerende batterikapasitet, sørger du for en effektiv og miljøvennlig anleggsplass.