Hopp til innhold

Kraner

For tunge løft

Rental Group Crane har en omfattende leiepark med over 60 kraner fra Comansa, Vicario, Potain og Liebherr. Våre utleiekraner er godt utstyrt og holder høy standard. Tilleggsutstyr leveres etter ønsker og behov.

Rental Group Crane har høy kompetanse og lang erfaring i bransjen. Vi er med i hele prosjektfasen, fra rådgivning og planlegging av kranvalg til demontering av kranene. I samarbeid med kundene utarbeider vi gode og effektive kranløsninger med fokus på sikkerhet, funksjon og økonomi.

Jeg ønsker å bli kontaktet angående kraner

Ønsker du å bli kontaktet av en av våre spesialister på kraner? Registrer deg via kontaktskjemaet nedenfor.

Eller se alle våre kraner i produktkatalogen

Tårnkraner

Tårnkraner kan løfte tungt og har stort arbeidsområde. Samtidig er de store og plasskrevende, og monteres gjerne for lengre perioder.

Selvreisende kraner

Selvreisende kraner er enklere å bygge opp, og kan være effektive til mindre løfteoperasjoner eller behov for kortere leieperiode.

Vi er her for å hjelpe deg!

Bjørn Friedl
Bjørn Friedl
Erling Tjernes
Erling Tjernes
Daniel Opheim
Daniel Opheim
Jan Ståle Døhl
Jan Ståle Døhl

Bør jeg velge tårnkran eller selvreisende kran?

Tårnkraner og selvreisende kraner er begge viktige verktøy på byggeplassen, men de har forskjellige egenskaper og bruksområder som gjør dem mer egnet til visse typer oppgaver. Her er en oversikt over når det kan være fornuftig å velge den ene fremfor den andre, og hva slags krav som stilles til sikkerhet og tilpasninger på plassen der krana skal monteres.

Kontaktinformasjon

Johan Follestads vei 24
3474 Åros

crane@rentalgroup.com

+47 97 99 65 00

Åpningstider
  • Mandag 08.00-16.00
  • Tirsdag 08.00-16.00
  • Onsdag 08.00-16.00
  • Torsdag 08.00-16.00
  • Fredag 08.00-16.00