Hopp til innhold

IDA – API og kundeportal

Få full kontroll på brukstid, utslipp, lokasjon og vedlikeholdsstatus på alle innleide maskiner – med IDA! Rental Group har utviklet en plattform som samler maskindata fra maskinleverandører, CAN-profiler og tredjepartssensorikk, sammen med data fra utleiesystemet vårt, på ett sted. All dataen er tilgjengelig på vår kundeplattform eller kan enkelt integreres mot våre kunders digitale verktøy.

Samle all maskindata ett sted

De fleste av våre kunder har både maskiner de eier og som de leier, og fra flere ulike leverandører. Nå gjør vi det enklere å få full kontroll på hele flåten ved å tette informasjonshullene som oppstår ved innleie av maskiner.

All data vi samler blir tilgjengeliggjort i et åpent API, så du kan få fullstendig oversikt over alle eide og leide maskiner på ett sted.

IDA kan sende data til blant annet LandaxLinxSmartDokFrembyDitio med mer. Er du usikker på om IDA kan integreres mot ditt system? Send oss en henvendelse i kontaktskjemaet på denne siden, så hører du fra oss.

Møt vår nye kundeportal

I den nye kundeportalen vår får du tilgang til all nyttig informasjon som har med kundeforholdet ditt å gjøre Portalen gir oversikt over nåværende, historiske og fremtidige leieforhold, samt innsikt i forbruk, produktivitet og utslipp på både objekt- og prosjektnivå . Målet er å hjelpe kundene våre med rapportering og muliggjøre effektiviseringstiltak.

Kontakt oss om IDA

Ønsker du å bli kontaktet angående IDA? Registrer deg via kontaktskjemaet nedenfor.

"*" obligatorisk felt

Lurer du på noe?

Ida Haug
Ida Haug