Hopp til innhold
Publisert 19. mars 2021 | Sist oppdatert 19. mars 2021

HI-Bilutleie skifter navn til Rental Group Mobility

I fjor høst ble det kjent at DNB Finans kjøpte 50 prosent av aksjene i HI-Bilutleie, samtidig som selskapet økte sin målsetting om sterk vekst i bygg- og anleggsmarkedet. Nå skifter selskapet navn til Rental Group Mobility og knyttes tett til utleiekonsernet Rental Group.

Gruppebilde RG Mobility– Tilhørigheten til Rental Group gi et godt grunnlag for å skape synergier, samt spisse den planlagte satsningen ytterligere. Rental Group er en organisasjon med mye kompetanse og erfaring innenfor utleiebransjen. Markedsmessig vil det også være en stor fordel for oss med tanke på synlighet, felles avtaler og et profesjonelt leveranseapparat. Vi merker allerede positive effekter fra kompetansedeling på tvers av selskapene i konsernet, sier daglig leder Bernt Andre Engøy i Rental Group Mobility.

De jobber i disse dager mot flere nye prosjekter og aktører i bygg- og anleggsbransjen, og peker på at løpende skalerer opp bil- og utstyrsparken.

Engøy sier også at kundene generelt forventer mer enn bare å få levert biler som er klar til bruk.

– Vi må levere mobilitet, i kombinasjon med rask skalerbar kapasitet. Vi ser at behovene er komplekse, og må kunne tilby alt fra tradisjonelle varebiler med nødvendige verktøy og innredninger – til ADR, tunnelbiler, mannskapsbiler, planbiler, elektriske varebiler og spesialhengere, sier Engøy.

CEO i Rental Group, Lars Hæhre, mener at yrkesbiler er et relevant supplement til kjernevirksomheten i utleiekonsernet.

– Kjernevirksomheten i Rental Group er å levere komplette løsninger innenfor anleggsmaskiner, tårnkraner og tunnelutstyr. Det å kunne levere yrkesbiler til entreprenør og prosjekter er et relevant supplement for flere av våre kunder. Også innenfor yrkesbiler har mange det samme behovet for fleksibilitet og utnyttelse, og som igjen bidrar til redusert kapitalbinding i bilparken. Vi kjenner de ansatte i Rental Group Mobility godt fra tidligere så vi vet at vi får med oss en meget kompetent gjeng på laget, sier Hæhre.

Les mer on RG Mobility her.