Hopp til innhold
Publisert 1. februar 2023 | Sist oppdatert 4. april 2024

Ny daglig leder i Rental Group Ekspert

Lars-Petter Ulvesli blir ny daglig leder i Rental Group Ekspert den 1. februar, og overtar for Kjell Sæter som har ledet selskapet siden etableringen i 1998. Ulvesli har jobbet som økonomileder i selskapet de siste to årene, og ifølge avtroppende leder Kjell Sæter er Ulvesli rett mann til å lede og utvikle Rental Group Ekspert videre.

– Jeg er veldig glad for at Lars-Petter takket ja til å bli ny daglig leder. Han kjenner selskapet vårt godt, og jeg har hatt gleden av å jobbe tett med Lars-Petter i en lengre periode. Jeg er overbevist om at han er rett person for jobben – Lars-Petter er faglig dyktig og har alle egenskapene som skal til for å løfte Rental Group Ekspert videre, sier Kjell Sæter.

Sæter går over i en ny rolle i selskapet hvor han skal jobbe med forretningsutvikling og marked. Påtroppende daglig leder Lars-Petter Ulvesli er klar på at Sæter har en helt spesiell teft for hva kundene ønsker, og ikke minst høy troverdighet i markedet og bransjen.

– At Kjell fortsetter i Rental Group Ekspert er veldig positivt for organisasjonen vår, og for egen del er jeg glad for fortsatt å kunne spille på hans erfaring i arbeidet med å utvikle selskapet videre. Bransjen vi er en del av er inne i en omstilling som vil kreve utvikling og endring på flere områder. Jeg ser frem til å bidra til å utnytte mulighetene dette innebærer, og jeg må også legge til at det å være en del av Rental Group-konsernet er en stor styrke med tanke på kompetanse og investeringsvilje, uttaler Ulvesli.

CEO i Rental Group, Erik Sollerud, er svært fornøyd med at Lars-Petter Ulvesli har takket ja til å bli daglig leder i Rental Group Ekspert.

– Lars-Petter Ulvesli var et helt naturlig valg som ny daglig leder, og det er et kvalitetstegn at vi rekrutterer ny leder internt samtidig som vi beholder Kjell Sæter som åpenbart er nøkkelperson i selskapet. For Kjell som har grundet og ledet Rental Group Ekspert gjennom 25 år så er dette selvsagt vemodig, men han presiserer at tidspunktet for å gi stafettpinnen videre var helt riktig. Kjell vil fortsatt spille en nøkkelrolle i vår ambisiøse vekstplaner fremover. Og jeg er overbevist om at Lars-Petter er riktig person som ny leder og jeg ønsker han lykke til, avslutter Sollerud.