Hopp til innhold
Publisert 14. desember 2020 | Sist oppdatert 14. desember 2020

Rental Group Ekspert signerte avtale med Søbstad

Entreprenørselskapet Søbstad AS signerte nylig avtale med Trondheimsavdelingen til Rental Group Ekspert som foretrukken leverandør av anleggsmaskiner og annet bygg- og anleggsutstyr.

Søbstad sitter selv på en betydelig maskin- og utstyrspark, men har i tillegg et stort behov for å leie inn maskiner og utstyr til flere ulike prosjekter. Lager- og logistikksjef i Søbstad, Magne Løvseth, anslår at de vil leie maskiner og utstyr for mellom 5 – 10 millioner kroner bare i løpet av neste år, kommer det frem i en pressemelding fra partene.

– En del av utstyret vi har behov for i prosjektene vi gjennomfører er langt mer formålstjenlig å leie i stedet for å eie selv. Ikke minst er det best å leie utstyr for å dekke toppene underveis i året. Vi har blitt godt kjent med Rental Group Ekspert, og erfaringen vår er at de leverer både på kvalitet og service, sier Magne Løvseth i Søbstad i meldingen.

Rental Group Ekspert avdedling Trondheim ble etablert 1. april i år, og ifølge avdelingsleder Kai Meedby har de allerede fått et godt fotfeste i markedet.

– Avtalen vi nå har signert med Søbstad er for oss en tillitserklæring. Vi har levert en del utstyr til Søbstad tidligere, og gjennom denne avtalen skal vi være en løpende leverandør og samarbeidspartner. God service og oppfølging blir en sentral del i avtalen for å vise oss tillitenverdig, sier han.

Meedby trekker også frem at nå som de har blitt en del av utleiekonsernet Rental Group.

– Dette gir oss trygghet for at vi kan fortsette å vokse videre i vårt område. Vi kan levere til både store og små kunder og prosjekter, sier Meedby.