Hopp til innhold
Publisert 2. mars 2023 | Sist oppdatert 4. april 2024

Rental Group er stolt sponsor av Dennis Hauger i Formel 2

Dennis Hauger kjører Formel 2 sesongen 2022 - 2023 og Rental Group er stolt sponsor! Dennis Hauger (f.03) er en norsk racerfører fra Aurskog, og ble med i Red Bull Junior Team allerede som 14 åring. Han konkurrerte og ble verdensmester i Formel 3-sesongen 2021, og nå kjemper han i Formel 2 om plassen for å komme til Formel 1. Dennis Hauger er også MOT-ambassadør med et ønske om å bidra som en god rollemodell ovenfor ungdom.
Foto: Dutch Photo Agency

At vi kan være med å tilrettelegge for at vi forhåpentligvis får se en norsk racerfører i Formel 1 er noe som passer godt inn med våre verdier: Trust, Knowledge, Innovation. Og vår visjon: One Step Ahead. For oss som selskap handler det om å se Dennis sitt talent, hans lidenskap for sporten og hans utrolige evne til å prestere, til tross for oppturer og nedturer som det er svært små marginer mellom i racerkjøringen.  At det skal være mulig å oppnå drømmene sine, er noe vi i Rental Group er opptatt av. Dennis er på vei til å oppnå sin drøm om å kjøre i Formel 1, og vi er stolte av å kunne bidra til dette. Hos Rental Group er det rom for alle som ønsker å jobbe i anleggsbransjen, og vi ønsker å legge til rette for at man skal lykkes med nettopp dette. Alle starter et sted. Dette er en av grunnene til at Rental Group satser stort på lærlinger. Vi er opptatt av å se individet og skape et trygt og inkluderende miljø. Formel-sporten har svært stor internasjonal interesse blant både menn og kvinner i alle aldre, og vårt ønske er at vi skal få enda større mangfold inn i anleggsbransjen også. Formel-sporten handler også svært mye om samarbeid. Dennis kan ikke lykkes uten et godt team i ryggen. Det samme er det hos oss i Rental Group; vi lykkes best gjennom godt samarbeid og informasjonsveksling på tvers av våre selskaper.

 

Dennis kjører for det hollandske laget MP Motorsport, og startskuddet for sesongen går i Bahrain helgen 3. til 5 mars. Vi heier selvsagt på Dennis og gleder oss til å følge han tett gjennom sesongen!
Se FIA Formel 2 kalenderen her.