Rental Group sitt nye bygg i Trondheim

Rental Group flytter inn i nytt bygg i Trondheim

Rental Group Ekspert har siden etableringen av avdelingen i Trondheim i 2020 hatt sterk vekst. Nå flytter de inn i nytt bygg på Sveberg utenfor Trondheim for å kunne vokse ytterligere i Midt-Norge. Ifølge daglig leder i Rental Group Ekspert, Lars-Petter Ulvesli, vil de utvide både utstyrsparken og tjenestespekteret.

– Vi vil nå kunne tilby kundene våre et større utvalg av anleggsmaskiner og utstyr – i tillegg til høyere kapasitet på servicetjenester. Vårt søsterselskap Rental Group Mobility har også tilhold i samme bygg, og det betyr at vi også tilbyr et bredt spekter på utleie av alle typer yrkesbiler, sier Ulvesli.

Rental Group disponerer lager, verksted og vaskehaller som utgjør 2000 kvadratmeter, i tillegg til 360 kvadratmeter med kontorer.

– De nye lokalene vil ha stor betydning for å oppnå bedre logistikk i alle deler av virksomheten vår. Topp moderne fasiliteter i alle ledd bidrar også til høyere trivsel og en bedre arbeidshverdag for alle våre ansatte. Dette er også veldig viktig for oss da vi ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver i regionen, avslutter Ulvesli.

Rental Group arrangerer åpen dag i de nye lokalene for kunder og samarbeidspartnere den 8. september.