Hopp til innhold
Publisert 24. juni 2022 | Sist oppdatert 4. april 2024

Rental Group i gang med rekruttering i Sverige

Rental Group har startet aktiv rekruttering av nøkkelpersoner i forbindelse med sin etablering i det svenske markedet. Selskapet er allerede inne på flere prosjekter i Sverige, og setter nå ytterligere fart på satsingen i nabolandet. I første omgang etablerer utleiekonsernet virksomhet innen tyngre anleggsmaskiner, tunnelutstyr samt apparat for service, reparasjoner og vedlikehold.

CEO i Rental Group, Lars Hæhre, forteller at de har jobbet med etableringen i Sverige over lengre tid.

– Vi startet sonderinger i det svenske markedet for over ett år siden, og nå er planen satt ut i livet gjennom at vi har etablert egne selskaper i Sverige. Nylig utlyste vi stillingen som leder for Rental Group i Sverige, og responsen har så langt vært veldig god. Virksomheten vår innen tunellutstyr har allerede seks ansatte, og nå har vi også utlyst en salgsstilling i RG Machine AB, uttaler Lars Hæhre.

Ifølge selskapet har de siden etableringen i Norge høsten 2020 vært åpne på at de har hatt Nordiske ambisjoner. Hæhre peker på flere årsaker til at Sverige kom først ut.

– Vi mener det er store muligheter for Rental Group i Sverige, og det er flere mekanismer i den svenske anleggsbransjen som har mye til felles med bransjen i Norge. De geografiske avstandene er relativt små så det gjør at vi ser gode muligheter for ytterligere å høyne den totale maskinutnyttelsen vår, uttaler Lars Hæhre.

Rental Group har engasjert Mercuri Urval i Stockholm til å kjøre rekrutteringsprosessene.