Rental Group inngikk samarbeidsavtale med Dennis Hauger

Lørdag signerte Rental Group og Formel 2-stjernen Dennis Hauger en toårs sponsoravtale.

Dermed skal det norske motorsport-talentet være med å vise frem Rental Group, og samtidig blir utleieselskapet med på å bidra i satsingen til den unge motorsportutøveren.

Signeringen av avtalen fant sted på Rental Groups stand på Vei og Anlegg lørdag.

– Det er flere årsaker til at vi ønsket å inngå en avtale med Dennis. Først og fremst er han et utrolig bra forbilde. Sporten er blitt ekstremt populær i Norge, og treffer våde kundegruppe i stor grad. Formel-sporten er noe av det mest ekstreme man kan drive med innen idrett. Dessuten har også bilsporten en del likheter med hva vi driver med. Det handler om å ta vare på utstyret gjennom god service og bra vedlikehold, og slik kan vi også koble det vi driver med mot deler av denne sporten. Vi har selv mange mekanikere og servicemedarbeidere ansatt, og dette vil være en god inspirasjonskilde, sier Hæhre som er meget glad for å kunne signere denne avtalen med Hauger.

Samarbeidsavtalen som er signert gjelder for to år, og medfører at Hauger blant annet også vil være med på ulike tilstelninger og events med Rental Group.

– Denne typen avtaler er avgjørende for en satsing som vi gjør. En ting er å være en del av et lag og hvordan man bygger opp og satser med bilen og teamet, men det er også en satsing i bunn som er veldig i viktig det vi gjør, og her en slik avtale meget viktig for å kunne nå våre mål, sier Hauger til Byggeindustrien. Og det klare målet er å ta steget helt opp i den øverste divisjonen innen motorsport, Formel 1. Det har ingen nordmann klart tidligere, og nåløyet for å komme inn er veldig trangt.

Hauger kjører nå inne i sin første sesong i Formel 2, og neste helg går turen til Barcelona.

Han påpeker i likhet med Hæhre at det også er en del likheter med hva de gjør i bilsporten og innen anleggsmaskinbransjen.

– Det er en del likheter rundt det mekaniske og den høyteknologiske utviklingen. Det skal derfor bli kult å linke dette sammen og å bygge hverandre opp, sier Hauger.