Pressebilde

Rental Group styrker salgsteamet på tunge anleggsmaskiner

 På bakgrunn av økende etterspørsel i markedet styrker Rental Group Machine sin stab med nok en selger som skal følge opp segmentet for anleggsmaskiner fra 25 til 110 tonn. Erling Myhre (42) ble nylig ansatt i salgsavdelingen, og kommer fra jobben som anleggsleder i Åge Haverstad AS. Myhre har lang erfaring fra entreprenørbransjen, og han mener bransjen er i utvikling på flere områder. 

– Anleggsbransjen er i endring, og trenden er at flere og flere entreprenører ønsker større fleksibilitet i valg av både type maskiner og leieperiode. Og med den maskinparken vi besitter i Rental Group ser jeg store muligheter for å bidra til å øke markedsandelen ytterligere. Jeg blir en del av et sterkt fagmiljø, og nå ser jeg frem til å bruke tid sammen med kundene våre for å finne gode og fremtidsrettede løsninger, sier Myhre. 

Rental Group har gjort store investeringer i både fossilfrie og elektriske anleggsmaskiner gjennom 2022. Marius Kittelsen, salgsleder i Rental Group Machine, sier de har som et klart mål å dekke etterspørselen i markedet. 

– Vi har inngått flere viktige avtaler i år, og for å møte markedet fremover må vi til enhver tid ha en maskinpark som tilfredsstiller kravene som settes fra både kunder og byggherrer. Dette være seg miljøaspektet, sikkerhetsløsninger, service og ikke minst behovet som våre kunder har til digitale løsninger. Og da trenger vi flere ansatte på salg og kundeservice, og jeg er veldig glad vi har fått med oss Erling på laget, sier Kittelsen.