Hopp til innhold

Nullutslipp

Ingen utslipp – alle muligheter!

Bruk av nullutslippsmaskiner representerer et betydelig konkurransefortrinn. Først og fremst bidrar maskinene til betydelig reduksjon av karbonavtrykket for byggeprosjekter. Dette er i tråd med økende regulatoriske krav og samfunnets forventninger om bærekraftig praksis.

Powered by Rental Group

Rental Group er, og skal fortsette å være, ledende innen bærekraftige løsninger av maskiner og utstyr til anleggsbransjen. For å klare dette har vi blant annet den største utleieflåten av store nullutslippsmaskiner. Mange av maskinene er vi alene om å kunne tilby i Skandinavia.

Powered By Rental Group tydeliggjør vår satsning innenfor utslippsfrie maskiner, utstyr og ladeløsninger. Alle våre produkter med null utslipp er merket med ikonet Powered By Rental Group.

Nullutslippsmaskiner

Se alle våre elektriske anleggsmaskiner i produktkatalogen vår.

Nullutslippsutstyr

I tillegg til elektriske anleggsmaskiner har vi mye tilgjengelig elektrisk utstyr.

Nullutslippskalkulator

Har du noen gang lurt på om det kan være fornuftig å bytte ut anleggsmaskinene som går på diesel med batteri?

Vi er her for å hjelpe deg!

Erling Myhre
Erling Myhre
Kim Massey
Kim Massey
Andreas Belgum
Andreas Belgum

SANY SKT105: Første 60-tonns elektriske tipptruck i Norge!

Denne elektriske tipptrucken med lastekapasitet på 60 tonn er den første i sin klasse i Norge og Sverige. Med 564 kWh batterikapasitet, hurtiglading inntil 300 kWh og regenerering inntil 750 kW kan den utgjøre enorm forskjell på enkelte prosjekter.

LiuGong 856HE Max: Markedets råeste elektriske hjullaster!

Denne 20-tonns batteridrevne hjullasteren tilbyr både kraft og bærekraft i ett. Ved å velge denne allsidige hjullasteren, med sin imponerende batterikapasitet, sørger du for en effektiv og miljøvennlig anleggsplass.